News & Views

Tax Morning Coffee Webinar | 3 February 2021

20 January 2021

The webinar will be held in Finnish. Please find a more detailed description of the webinar below.

Ulkomaille muutto ja kolmen vuoden sääntö Verohallinnon uuden ohjeen mukaan – onko luvassa selkeyttä vai haasteita?

Verohallinto on 30.12.2020 julkaissut ohjeen ”Yleinen ja rajoitettu verovelvollisuus sekä verosopimuksen mukainen asuminen – luonnolliset henkilöt”. Ohje sisältää lukuisia esimerkkejä, oikeustapausviittauksia, sekä kannanottoja yleisen ja rajoitetun verovelvollisuuden määrittämisestä ja on erityisen kattava erityisesti kolmen vuoden säännön olennaisten siteiden osalta.
Tuoko ohje selkeyttä tunnetusti hyvin vaikeaselkoiseen kokonaisuuteen, vai herättikö ohje pikemmin enemmän kysymyksiä verrattuna aikaisempaan käytäntöön? Muuttuiko jokin vakiintunut tulkinta?

Tervetuloa Hannes Snellmanin verotiimin järjestämään webinaariin keskiviikkona 3.2.2021 klo 10.00-11.00. Webinaarissa käsitellään Verohallinnon uutta ohjetta, ja sen keskeisimpiä kohtia. Keskitymme erityisesti ulkomaillemuuttotilanteisiin ja kolmen vuoden säännön tulkintaan.

Ilmoittauduthan webinaariin sähköpostitse Petra Komppulalle (petra.komppula@hannessnellman.com). Jos et pääsekään osallistumaan, voit katsoa webinaaritallenteen myöhemmin sopivana ajankohtana. Lähetämme webinaarin jälkeen tallenteen ja aiheeseen liittyvän materiaalin kaikille ilmoittautuneille.